Velkommen

 

Velkommen til Vejle Cup 2017

Sidste nyt fra udvalget. Opdateret den 15. Februar 2017

Vi står desværre i den situation, at vores booking til Vejle Cup i DGI-huset d. 16.-17. sept. er blevet annuleret, da DGI-huset har lavet en dobbeltbooking i netop den weekend. Derfor har vi desværre været nødsaget til at flytte Vejle Cup til weekenden før, dvs. ​9.-10. sept. 2017.

Trods ændret dato, glæder os til at kunne byde tidligere deltagere og nye klubber velkommen til årets Vejle Cup, som også er vores 30 års jubilæumsstævne.

Der kan nu sættes kryds i kalenderen, så datoen den 09.-10. september 2017 er reserveret til vores jubilæumsstævne.

Tilmelding til stævnet foretages online ved at gå ind under fanen "Tilmeld" og klikke på "Tilmeld hold", her udfyldes blanketten med alle oplysninger, hvorefter man nederst på siden trykker på "Send".

Da vi altid har stor søgning til vores stævne, skal i være opmærksom på, at ingen kan tilmelde sig på forhånd, alle skal have lige stor chance for at komme med og derfor åbnes tilmeldingsblanketten først den 1. marts 2017 kl. 08.00

Alle tilmeldinger med indbetalt holdgebyr bliver behandlet i den rækkefølge de indgår. Vi forbeholder os dog retten til at tilvælge og fravælge hold, indtil vores puljer går op.

 

Med sportslig hilsen 

Vejle Håndbold Klub & Vejle Cup udvalget